Bastide 71

À la carte

Elke week wordt er met verse producten pure en eerlijke gerechten geserveerd. Mocht je een allergie of een eigen eetgewoonte hebben meldt dit bij de reservatie en wij passen de menu aan.

voorgerechten

Huisgemaakt garnaalkroketje in Panko / Coctaildressing / Grijze garnalen

Oesters / Champagne / Jonge prei (6 stuks)

Oesters Natuur (6 stuks)

Gegrilde sint-jacobsnootjes / gele curry / kroepoek / jonge prei

gebakken ganzenlever / brioche / hagelandse appel

karnemelkstampers / nieroogkreeft / dille

Carpaccio van gepekeld & gerijpt Hollsteiner rund

Hoofdgerechten

Belgische Ossenhaas / Fris slaatje / Handgesneden frietjes

Paling in een groene kruidenjus

Paling Provençale

kalfniertjes / mosterdroomsausje / amandelkroketten 

secreto / marktgroenten / rode wijn saus/ pomme roti

tarbot/ asperge / mousseline saus / Noordzee garnalen

Kalfszwezerik / Peultjes / Kalfsjus

Kreeft / fregola / nantua saus / groene kruiden

zeetong’meunière’

 

 

Desserts

Dessert weekmenu
Bavarois framboos / coulis van rode vruchten / speculoos
Tonkaboon / créme anglaise / bosbessen
Creatie van chocolade

griekse yoghurt / wortel / aspic van bramen

Kaasbordje

Di, wo, do, vr, za, zo van 12u tot 14u
Woensdag marktdag open vanaf 7u
Di, do, vr, za van 19u tot 21u
Zaterdagmiddag enkel op reservatie