Bastide 71

À la carte

Elke week wordt er met verse producten pure en eerlijke gerechten geserveerd. Mocht je een allergie of een eigen eetgewoonte hebben meldt dit bij de reservatie en wij passen de menu aan.

Tapa tapas

Huisgemaakt garnaalkroketje in Panko 
Oesters / Champagne / Jonge prei (4 stuks)

Oesters Natuur (4 stuks)

Nobashigarnaal - Thaise mayonaise ( 4 stuks ) 

Carpaccio van gepekeld & gerijpt Hollsteiner rund

Hoofdgerechten

Belgische Ossenhaas / Fris slaatje / Handgesneden frietjes

Paling in een groene kruidenjus

Paling Provençale

Kalfszwezerik / Peultjes / Kalfsjus

Kreeft - fregola - nantuasaus - groene kruiden

Gebakken kabeljauw - asperges - mousselinesaus - Zeebrugse garnalen

 

Desserts

Dessert weekmenu
Panna Cotta / Hazelnoot / Merengue
Crème brulée van lavendel
Creatie van chocolade
Kaasbordje

Di, wo, do, vr, za, zo van 12u tot 14u
Woensdag marktdag open vanaf 7u
Di, do, vr, za van 19u tot 21u
Zaterdagmiddag enkel op reservatie